Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

+316 411 663 99

info@pcpworx.nl

Moostdijk 10

5813AV Ysselsteyn

Top

 Cameratoezicht

Om beweging, bedrijfsprocessen en veiligheid te monitoren en te waarborgen is er de oplossing van cameratoezicht. Beelden waar u 24/7 toegang tot hebt via de mobiel, tablet, computer en/of display-tv. Camera’s geven u inzicht op alle ruimtes. Camera’s maken niet alleen opnames van het moment; ze kunnen ook herkennen van gezichten en warmte. Een veilig idee als het gaat om diefstal maar ook interne fraude. 

Wilt u een extra paar ogen? Via een gesprek op maat kan ik u adviseren wat het beste past bij uw camera-beveiligingssysteem. 

Een aantal voorbeelden van wat een camera kan zijn is; 

Een full-HD camera

Full HD staat voor Full High Definition. Het heeft een revolutie van 1920×1080 pixels. Dat zorgt voor een helder en scherp beeld waar details op te zien zijn. 

Camera met gezichtsherkenning

De camera analyseert het gezicht van een persoon. Daardoor kunt u registeren welke personen in het pand aanwezig zijn. U kunt zelf instellen welke mensen bekend zijn om uw pand te betreden. Als er een onbekend gezicht wordt gedicteerd, dan krijgt u daar een melding van. 

Thermische camera’s

Thermografie wordt gebruikt bij warmtebeeldcamera’s. Het is een contactloze meetmethode waarbij men de temperatuur van een object in kaart brengt. Deze camera’s worden vooral gebruikt om nachtbeelden op te nemen. 

Camera’s met kenteken herkenning (ANPR)

ANPR staat voor Automatic Number Plate Recognition. Dit soort camera’s worden veelal gebruikt door de politie. Ook kun je ANPR camera’s gebruiken bij parkeerplaatsen. Het herkennen van een kenteken geeft een actie tot het automatisch openen van een slagboom.