Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

+316 411 663 99

info@pcpworx.nl

Moostdijk 10

5813AV Ysselsteyn

Top

Hang en sluitwerk

Inbrekers kunnen eenvoudig met een hard plastic kaartje, bijvoorbeeld een pinpas, uw deur openen. Deze zogenaamde “flipper-methode” geeft geen schade aan uw deur waardoor een inbraak meestal pas laat wordt ontdekt. Om dat op een vereenvoudigde wijze tegen te gaan, is het van belang om de deur op het nachtslot te draaien. Dit weerhoudt helaas niet alle kennis en kunde van de inbrekers om toch binnen te komen. Dat is omdat de wereld om ons heen continu verandert. Het stelt ons steeds voor nieuwe uitdagingen als het gaat om veiligheid. 

Als erkend VEB Beveiligingsbedrijf dat particulieren en bedrijven voorziet van veiligheidsoplossingen, staat PCPworx klaar voor advies, levering en montage van uw (elektronische) sloten. Graag informeer ik u over het uitgebreide assortiment. 

Hang en sluitwerk deur

Goede deursloten zijn in deze tijd onmisbaar. Vooral de deursloten van buitendeuren zoals de voordeur zijn essentieel om uw woning veilig af te sluiten. Deursloten zijn er in vele soorten en maten. Afhankelijk van de situatie en het type deur kunt u kiezen uit onder andere meerpunt-sluitingen, oplegsloten, veiligheidssloten en veiligheidscilinders. 

Voor elke type slot hebben wij met grootst mogelijke zorg onze leveranciers geselecteerd. 

Hang- en sluitwerk ramen

Omdat er nog steeds het meeste ingebroken wordt via het raam is een goed hang- en sluitwerk voor ramen essentieel. Om te voorzorgen kunnen er verschillende soorten raambeslag worden gemonteerd. Een ruim assortiment raambeslag bestaat uit onder andere uit raamuitzetters, raamsloten, raamscharnieren, raamespagnoletten, raamboompjes en raamkrukken. Een goed sluitwerk op of in het raam wordt voorzien van een SKG* keurmerk. 

SKG Keurmerk

Hang- en sluitwerk voor ramen zijn vaak voorzien van het SKG keurmerk. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Deze onafhankelijke stichting onderzoekt en keurt de sterkte en inbraakwerendheid van sloten en overig hang- en sluitwerk. SKG geeft de weerbaarheid van inbraak aan met een hoeveelheid sterren. In overleg per situatie wordt besloten waar hoeveel sterren wordt gemonteerd. 

Elektronische sloten.

Vertrouwde mechanische veiligheidsoplossingen hebben de aanvulling gekregen van elektronische sloten die gebruik maken van microapparatuur. Een toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat u bepaalt wie en wie waar toegang heeft gedurende tijd dat u heeft ingesteld. In de praktijk betekend het vaak dat op ruimtes die u beveiligd wil hebben bijvoorbeeld een kaartlezer gemonteerd kan worden. Afhankelijk van de autorisatie die de persoon heeft, kan een deur geopend worden. Veel organisaties hebben behoefte aan een registratie en identificatie  van de gebruikers van het systeem. Dat wordt mogelijk door een overzicht in te zien van wie, wanneer een deur heeft geopend. 

Elektrische sloten zijn er in alle soorten en maten. Het is een streven om alle systemen te leveren die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak. 

PCPworx heeft naast het monteren van het hang- en sluitwerk meer mogelijkheden om inbraak te vertragen.