Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

QR contact
Top

”Mensen blij maken, dat is mijn doelstelling!”

Graag stel ik me eerst even aan u voor: mijn naam is Paul Claessens (1986). Geboren én getogen in het Noord-Limburgse Ysselsteyn en blakend van ambitie, enthousiasme, gedrevenheid en leergierigheid. Van alle markten thuis, en de ideale partner voor al uw werkzaamheden.

Lees verder

Van alle markten thuis

Zoals u hier kan zien, ben ik van alle markten thuis. Ik nodig u dan ook uit om op uw gemak rond te kijken bij de vele specialisaties die ik meester ben.

Contact
Beveiliging

Niemand zit te wachten op een inbraak, Particulieren én ondernemers niet. Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf maakt PCPWorx de kans een stuk kleiner.

Lees meer
Electra

PCPworx is uw betrouwbare partner op het gebied van elektra. Van automatisering (domotica) tot verlichting: ik help u graag.

Lees meer
Audiovisueel

PCPWorx is ervaren met projecten op audiovisueel gebied. Zowel losse als vaste installaties, waarbij beeld, geluid & licht zorgen voor communicatie.

Lees meer
Bouw

PCPWorx bouwt en verbouwt alles: van woning tot kantoor, van kast tot keuken en van tuinhuis tot afdak. Eigenlijk alles wat je verwacht in een portfolio van een timmerman en interieurbouwer.

LEES MEER