Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

QR contact
Top

Videowall

Een videowall is een wand bestaande uit meerdere monitoren, die samen een groot videoscherm vormen. Ze sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor het in ieders beleving om één gigantisch scherm lijkt te gaan. Voor een videomuur worden meestal lcd-schermen, led-tv’s of grote projectieschermen gebruikt. PCPWorX helpt u bij het plaatsen van uw videowall.

Waarom een videowall?

Een videowall is zo ontworpen dat deze 24/7 informatie kan tonen. Zo toont u de bezoekers aan uw beurs of evenement haarscherp doeltreffende info, of zorgt u voor een unieke beleving. Een videowall zorgt gegarandeerd voor een visueel goede indruk. Grote projectieschermen bieden tal van voordelen waardoor ze perfecte promotiemiddelen zijn. Ik heb er een aantal voor u op een rij gezet:

– Met grote videowalls bent u als bedrijf flexibel en kunt u direct inspelen op ontwikkelingen in de markt. U bepaalt wat er getoond wordt.
– Videowalls zijn zowel indoor als outdoor geschikte communicatiemiddelen. Daardoor kunt u zowel binnen als buiten uw boodschap verspreiden en uw bedrijf presenteren.
– Een videowall is indrukwekkend. Uw relaties en gasten zullen dit ook zo ervaren. Het is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf, waarover nog lang wordt gesproken.
– Met een videowall haalt u op het gebied van PR het maximale resultaat. U bepaalt de schermgrootte en heeft daardoor een scala aan mogelijkheden.
– U presenteert uw bedrijf en project op indrukwekkende wijze. Altijd en overal.

PCPWorX monteert en installeert uw videowall

Voor zowel advies, als montage en installatie is PCPWorX uw betrouwbare partner bij het plaatsen van een geschikte videowall. Ook het ‘zenden’ van de gewenste informatie naar het scherm regel ik samen met u in. Interesse? Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met me op voor de uitgebreide mogelijkheden.