Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

QR contact
Top

Verlichting

Goede verlichting is zo belangrijk

Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien in een huis, is goede verlichting. Je hebt namelijk al je hele huis ingericht, en misschien staat er een mooie lamp, maar echt goede verlichting komt niet meer in je op. En dat is niet alleen zonde, omdat het een stuk minder mooi is, maar ook niet goed voor je ogen. Het is daarom erg belangrijk dat je er voor zorgt dat je de juiste verlichting hebt hangen in je verschillende kamers binnen het huis. Zodat waar je ook bent, de verlichting altijd goed is. Je kan er ook best makkelijk voor zorgen, want het enige wat je nodig hebt is een beetje onderzoek naar wat goed is. Duur hoeft het ook helemaal niet te zijn, en het kan bovendien ook nog is heel stijlvol worden! Zonde dus om niet voor de juiste verlichting te kijken.

Belangrijk voor je ogen

In je huis doe je een hoop dingen waar je met je ogen dicht op zit. Als je bijvoorbeeld een boek aan het lezen bent, of op je mobiel wat zit te bekijken. Terwijl je deze dingen doet, is het belangrijk dat er een goede verlichting is. Als dit er niet is, moet je knijpen met je ogen om het goed te kunnen zien, en dat heeft slechte gevolgen voor je ogen. Krijg dus verlichting die helder genoeg is om altijd alles fatsoenlijk te kunnen lezen. Maar je verlichting moet natuurlijk ook sfeer creëren. Dit is best makkelijk te combineren. Met dimbare spotjes kan je zelf bepalen hoe fel je het licht wil hebben in je kamer. Zo kan je zowel een goede sfeer hebben, en tegelijkertijd ook nog is goed lezen. 

Het zorgt voor een mooiere ruimte en sfeer

Goed licht in je kamer kan er voor zorgen dat je interieur er een stuk mooier uitziet. En omdat je al zoveel moeite hebt gestoken in het uitzoeken van je interieur, is het zonde als je niet de juiste verlichting erbij neemt. Het verschilt een beetje per interieur en de soort kamer wat voor verlichting er mooi in past. Maar dit is vrij makkelijk om achter te komen, en het daarop aan te passen. Er zijn uiteraard een paar lichtbronnen die mooi zijn in elke kamer. Een mooie hanglamp bijvoorbeeld kan je vinden in moderne en ouderwetse stijlen waardoor het overal in past. En zo zijn er nog veel meer soorten lampen die je goed kan gebruiken in je interieur. Zo kan je het huis nog mooier maken dan het al is!

PCPworx heeft de juiste ervaring voor het perfect  licht plaatje