Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

QR contact
Top

Narrowcasting

Met narrowcasting brengt u dynamisch én digitaal informatie over op een beeldscherm. Zo stemt u de informatie die u toont precies af op uw publiek. Op deze wijze zorgt u voor een informatieve én prikkelende omgeving, met info op maat.

PCPWorX & narrowcasting

Samen met PCPWorX prikkelt u bezoekers aan uw winkel, evenement of beurs met doeltreffende informatie, die u overbrengt middels narrowcasting. Als specialist op het gebied van licht, beeld en geluid – alles met high-end merken die garant staan voor kwaliteit – is PCPWorX uw betrouwbare en professionele partner op het gebied van narrowcasting. Bied uw bezoekers of klanten relevante informatie en ga samen met mij voor een efficiëntere verkoop!

Zowel interne als externe communicatie

Narrowcasting is een communicatiedrager die alsmaar aan populariteit wint. Niet gek, wanneer u beseft waar het overal ingezet kan worden. Voor zowel interne als externe communicatie biedt het een scala aan mogelijkheden.

Het biedt een geschikt alternatief binnen grote organisaties als elektronische nieuwsbrief. Via een schermpje in de lift of naast het buffet in de kantine informeert u uw personeel snel en doeltreffend. Zo vergroot u de betrokkenheid binnen uw bedrijf. Ook bij externe communicatie biedt het vele doeltreffende mogelijkheden.

Externe communicatie via narrowcasting

Narrowcasting biedt voor vrijwel iedere branche een nuttige manier van communicatie. Voor het gemak heb ik enkele voorbeelden voor u op een rij gezet.

– Toon aanbiedingen of acties, waarmee u uw klanten aanspoort
– Laat nieuwe producten zien
– Communiceer afwijkende openingstijden
– Laat menukaarten, of een recept zien
– Zijn er wachttijden? Communiceer de actuele status!
– Informeer middels lokaal nieuws of regionale evenementen

Interne communicatie via narrowcasting

Onderstaand ook enkele voorbeelden van doeltreffende interne communicatie, waarbij narrowcasting ingezet kan worden:

– Heet bezoekers welkom
– Het communiceren van nieuwe producten of diensten
– Laat een nieuw personeelslid zich voorstellen
– Kondig jubilea of verjaardagen van personeel aan
– Toon interne vacatures aan uw medewerkers
– Verwelkom uw personeel
– Rotatie van regionaal en lokaal nieuws
– Informatie over aan uw bedrijf gerelateerde uitjes of evenementen\

Binnenkort ook bij u?

De mogelijkheden van Narrowcasting zijn eindeloos. Ik kijk graag samen met u naar passende implementatie bij u op de werkvloer, beurs of evenement. Neem gerust eens vrijblijvend contact op!