Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

QR contact
Top

Elektra – Domotica – Verlichting – Netwerk

Hoewel elektra eeuwen geleden al werd ‘uitgevonden’ door de Grieken, gebruiken we het pas een paar decennia in ons dagelijks leven. Sindsdien kunnen we simpelweg bijna niet meer zonder. Tegenwoordig zit vrijwel overal elektronica in en gebruiken we het vrijwel de hele dag. En alles waar een draadje in of aan zit, kan worden gemaakt en verzorgt door PCPworx.

Meer dan een kabeltje trekken

We staan er misschien niet altijd bij stil, maar vrijwel de hele dag zijn we in de weer met elektra. Dat begint ’s ochtends vroeg al, wanneer uw wekkerradio gaat. Een trend die de hele dag doorgaat. U zet de lampen aan, poetst uw tanden met de elektrische borstel en checkt het laatste nieuws op de volledig opgeladen telefoon. Kortom: we kunnen niet meer zonder stroom. Wel zo fijn wanneer alles werkt én blijft werken natuurlijk!

Dat is prioriteit nummer één voor PCPworx. Ook bij elektriciteit buitenshuis, waar vocht vaak de oorzaak is van kortsluiting of een ander defect. Een oorzaak die in veel gevallen eenvoudig te voorkomen is. Het gaat bij mij dan ook niet alleen om het trekken van een kabeltje, maar met name om het netjes werken. Volgens de geldende normen en rekening houdend met alle omstandigheden, waarbij vocht slechts één van de voorbeelden is.

Domotica en meer

Dankzij jarenlange ervaring kan PCPworx u helpen bij uiteenlopende opdrachten op het gebied van elektra. Ook domotica. Domotica is de verzamelnaam voor alle toepassingen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om een woning, kantoor of bedrijf. Een voorbeeld uit de praktijk: uw rolluiken openen automatisch zodra het licht wordt en uw verlichting gaat aan volgens een vooraf geprogrammeerd schema. Dat geldt ook voor de tuinsproeiers, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. En de verwarming? Die springt aan zodra u in de buurt komt.

Daarnaast kan PCPworx u helpen bij het automatisch laten schakelen van lampen, rolluiken of bijvoorbeeld pompen. Ook bij het inbouwen of monteren van verlichting bent u bij mij aan het juiste adres. En heeft u last van slechte wifi in huis of kantoor? Dan zorg ik dat de dekking weer optimaal wordt.

Van advies tot montage

De elektriciteit en aansluitingen rondom de zonnepanelen of het aansluiten van een laadpaal voor uw elektrische auto: ik help u graag. Dat geldt ook voor het monteren en aansluiten van een stopcontact of het bekabelen van uw netwerkkast.

Het bouwen en aansluiten van een complete meterkast behoort ook tot de mogelijkheden. Net als schakelkasten, onderverdelingen, dag/nacht schakelingen, PC en motorsturing. Ook voor werk met zekeringen en motorbeveiligingen kunt u bij PCPworx terecht.

Bent u alleen op zoek naar advies en levering van de materialen? Ook daarvoor is PCPworx uw betrouwbare partner. Ideaal wanneer u zelf handig bent en (een deel van) de opdracht zelf wilt uitvoeren. In dat geval adviseer ik indien gewenst, en waar nodig spring ik bij. Mensen helpen, dat is het belangrijkste doel.

Passende verlichting

Mooie verlichting bepaalt de sfeer in een ruimte. Zowel binnen als buiten. Ik zorg voor perfect én passend licht, in iedere ruimte. Dat kunnen inbouwspotjes zijn in het plafond of een houten balk, maar ook tuin- en terrasverlichting. Een sfeervolle led strip in een (wijn)kelder of meubel geeft ook net dat beetje extra. Ook wanneer u iets in de schijnwerpers wilt zetten, help ik u graag. In een etalage, of uw bedrijfspand bijvoorbeeld!

Altijd en overal een betrouwbaar netwerk

Wifi is tegenwoordig een must. Zeker op het werk. En Wifi moet betrouwbaar én snel zijn. Ik zorg dat u overal en altijd gebruik kunt maken van een betrouwbaar wifi-netwerk. Ook het aanleggen van een U-UTP kabel voor een vaste internetverbinding en internetverdelers is PCPworx bedreven. Dat geldt ook voor het aansluiten van uw netwerkkast (packrack) en server.

Zoekt u een kundige en betrouwbare partner op het gebied van elektra? PCPworx helpt u in vrijwel alle gevallen uit de brand. Neem gerust eens vrijblijvend contact met me op!