Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

QR contact
Top

Video conferencing

Mensen zitten lang niet niet altijd meer met elkaar in dezelfde ruimte tijdens een vergadering. Steeds vaker wordt er in een digitale omgeving gespard over uiteenlopende zaken. En ook presentaties worden tegenwoordig vaker via video conferencing gegeven, dan fysiek. PCPWorX zorgt dat het soepel én eenvoudig verloopt.

Wat is video conferencing eigenlijk?

Vergaderingen en meetings zijn binnen veel bedrijven aan de orde van de dag. Van overleg naar bespreking en andersom. Gelukkig is het tegenwoordig niet meer nodig om al deze vergaderingen zelf fysiek bij te wonen. Dat scheelt tijd én geld!

Met hulp van video conferencing worden alle genodigden samengebracht in een digitale ruimte. Zo bent u er bij op afstand. Of dat nu vanuit huis, kantoor of onderweg is: het maakt geen enkel verschil.

Van projector tot touchscreen

Stelt u zich eens voor: u drukt op een afstandsbediening – zonder batterijen – en er gaat een scherm of projector aan. Gelijktijdig met het aanspringen van de projector zakt een doek naar beneden, waarop geprojecteerd kan worden.

U prikt een dongel in uw laptop en ziet direct uw beeld verschijnen op het display naar keuze. Ook het geluid wordt overgenomen door de speakers. In plaats van een ouderwets whiteboard maakt u tijdens uw presentatie gebruik van een touchscreen: een ideaal hulpmiddel.

Alle aansluitingen worden daarbij keurig weggewerkt én ik zorg voor een eenvoudige bediening. Zo realiseert PCPWorX de volledige set-up voor uw video conferencing.

Vergader binnenkort ook vanaf iedere locatie!

PCPWorx heeft ruimschoots ervaring in het aanleggen en installeren van een prettige omgeving voor uw video conferencing. Van het installeren en monteren van projectoren en schermen tot het

aansluiten van het licht en geluid: ik zorg dat ook u binnenkort eenvoudig op afstand kunt vergaderen! Benieuwd? Neem gerust eens vrijblijvend contact met me op.