Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

+316 411 663 99

info@pcpworx.nl

Moostdijk 10

5813AV Ysselsteyn

Top

Audiovisueel – Beeld, geluid & lichtinstallaties

Beeld en geluid: het is overal om ons heen. De hele dag door. Alles wat hiermee te maken heeft, bundelen we in onze branche onder de noemer audiovisueel (AV). Zelf maak ik daarbij onderscheid tussen twee vormen van AV: tijdelijke en vaste (blijvende) installaties.  

Vaste installaties

Van retail tot operatiekamer

PCPWorx heeft ook ruimschoots ervaring in het plaatsen en installeren van vaste audiovisuele installaties in uiteenlopende branches. Denk daarbij bijvoorbeeld aan audiovisuele hulpmiddelen in vergaderruimtes, scholen, expertisecentra en musea, maar ook bij retail – van detailhandel tot groothandel – en in operatiekamers.

Op al deze plekken wordt informatie overgedragen door middel van beeld en geluid (content). Met behulp van een server, computer of bijvoorbeeld distributiekast, wordt de content via een netwerk met koper- of glasvezelkabels overgedragen naar het scherm. Dit kan een tv-scherm (led) zijn, maar ook een display, touchscreen of video-wall. Deze worden vakkundig gemonteerd aan muur, wand, plafond of pendels.  

Goed geluid mag hier in veel gevallen niet bij ontbreken. Ook dat is immers een krachtig communicatiemiddel. PCPWorx installeert daarom ook speakers, in kantoorruimtes, sportcentra of kroeg. Hierbij zorg ik er voor het integreren van geluidszones én de mogelijkheid om eenvoudig te kunnen streamen vanuit een app. Wel zo prettig! 

Licht

Naast beeld en geluid, is ook licht een efficiënt communicatiemiddel. De kracht van het juiste licht wordt nog weleens onderschat. Wat mij betreft onterecht, want licht maakt het object waarop u de aandacht wilt vestigen nóg beter zichtbaar, en het brengt uw bezoekers of klanten ook nog eens in de juiste sferen.

Om het gewenste effect te realiseren, maak ik gebruik van verschillende type lampen. Denk daarbij aan strips met ledverlichting, of mooi weggewerkt in een koof. Maar ook het plaatsen van vaste (led)lampen of schijnwerpers – veel gebruikt in onder andere etalages of studio’s – is aan PCPWorx toevertrouwd. Dit kan in alle kleuren van de regenboog. Ook voor het installeren van buiten- of tuinverlichting, in vaste of beweegbare positie, kunt u mij inschakelen.

Tijdelijke installaties

Van festival tot beurs

Tijdelijke installaties worden met name opgebouwd, geïnstalleerd en gebruikt tijdens evenementen. Een scherm waarop informatie wordt getoond, een lichtinstallatie óf speakers om bijvoorbeeld een optreden kracht bij te zetten, zijn slechts enkele van de audiovisuele toepassingen waar PCPWorx voor zorgt.

Ieder evenement vraagt om een andere aanpak op het gebied van audiovisuele ondersteuning. U kunt bij mij terecht voor zowel advies als uitvoering. Samen kijken we naar een passende invulling, waarna ik zorg voor de uitvoering. Van advies tot implementatie. 

Binnenkort ook bij u?

Met nagenoeg twintig jaar ervaring in de AV-branche, heeft u aan mij een betrouwbare én kundige partner voor uw project. Op deze website vindt u meer informatie en geef ik een inkijkje in de vorm van foto’s van eerder afgeronde projecten. Allemaal uitgevoerd met passie en naar wens van de klant.

Binnenkort ook bij u? Neem gerust eens vrijblijvend contact met me op, om de mogelijkheden te bespreken. Ook bij vragen sta ik u graag te woord. Van advies tot installatie, dat is waar PCPWorx voor staat.