Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

+316 411 663 99

info@pcpworx.nl

Moostdijk 10

5813AV Ysselsteyn

Top

Onderhoud

Uw alarmsysteem hoort te werken. Altijd. U heeft het namelijk niet voor niets: u wilt uw huis of bedrijf beschermen tegen ongewenste indringers. Daarom is het wijselijk om jaarlijks onderhoud uit te voeren. Middels een onderhoudscontrole voorkomt u problemen en gaat u onnodige meldingen tegen. PCPWorx is als VEB-gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in deze onderhoudsservice. Met een onderhoudscontract ontzorgen wij u volledig: 24 Uur per dag, 7 dagen per week. Zo voldoet u zeker aan de eisen die uw verzekeraar stelt. Altijd.

Eis van de verzekering

Een alarmsysteem laat u plaatsen door een VEB-gecertificeerd bedrijf als PCPWorx. Zo heeft u de garantie dat het voldoet aan de laatste beveiligingseisen. Daarnaast is het raadzaam een onderhoudscontract af te sluiten. Veel verzekeringsmaatschappijen eisen zelfs dat u deze preventieve maatregel neemt.

Waarom jaarlijks onderhoud?

U staat er vast niet altijd bij stil, maar als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk voor uw alarmsysteem. Wel zo prettig als het jaarlijks even wordt gecontroleerd door een gecertificeerd bedrijf als PCPWorx. Een verzekeringsmaatschappij keert bij een inbraak namelijk alleen uit als u kunt aantonen dat uw systeem goed wordt onderhouden.

PCPWorx neemt het onderhoud van uw alarmsysteem graag op zich. Benieuwd naar wat ik hierin voor u kan betekenen? Bel of mail me eens!