Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

QR contact
Top

Inbraaksignalering

Wanneer u het slachtoffer bent van een woninginbraak is dat om meerdere redenen bijzonder naar. Er is een vreemde in uw huis of bedrijfspand geweest, de kans is groot dat er schade is aan sloten en kozijnen én met een beetje pech zijn er ook nog eens waardevolle bezittingen meegenomen. Daarbovenop komt even later nog het werk dat u heeft, met onder andere de betreffende verzekeringen én het laten repareren van de schade. En dat terwijl veel woning- of bedrijfsinbraken voorkomen kunnen worden. Met een goed inbraaksignaleringssysteem bijvoorbeeld! PCPWorx zorgt voor een goed en betrouwbaar systeem, op maat naar de wensen van u als klant. Daarbij kunt het nog eenvoudig bedienen vanuit de app ook!

Bepalen van het risico

PCPWorx gaat altijd voor een beveiligingsconcept op maat. Daarom bepalen we eerst het inbraakrisico volgens een bepaald protocol. De risico’s die daarbij aan het licht komen, in combinatie met uw persoonlijke wensen, vormen samen het beveiligingsplan. Vervolgens ontwerp en installeer ik uw alarmsysteem. Daar hoort natuurlijk ook professionele service en nazorg bij.

We werken samen met alarmcentrale SMC, een betrouwbare partner op het gebied van alarmmeldingen. U bent vrij om te kiezen of u hier ook mee wenst te werken. Daarnaast zijn we aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB), waardoor de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

U beheert het systeem via een eenvoudige app

Dankzij de mySmartControl app houdt u altijd zicht én controle op uw beveiligingssysteem. Van afstand kunt u het naar wens uit- of inschakelen. Bij een calamiteit krijgen al uw vooraf ingevoerde contactpersonen een pushmelding op het scherm van hun mobiele telefoon. Met deze werkwijze is iedereen direct geïnformeerd en kan er gehandeld worden om erger te voorkomen. Ook wanneer u op meerdere locaties een alarmsysteem hebt, kunt u met mySmartControl eenvoudig de controle houden.

Daarnaast is het mogelijk om direct vanuit de app contact op te nemen met PCPWorx. Bij vragen over uw systeem bijvoorbeeld!

Verschillende manieren om vroegtijdig inbraak te signaleren


Des te eerder een (poging tot) inbraak wordt gesignaleerd, des te groter de kans dat u schade – materieel én emotioneel – kunt voorkomen. Inbraaksignalering en preventie komt in vele vormen. Daarom maakt PCPWorx samen met u een plan van aanpak. Benieuwd naar de opties? Ik heb er een aantal voor u op een rij gezet.

– Watermelders
– Glasbreukdetectie
– Detectie middels infrarood
– Detectie middels radar
– Detectie via trillingen
– Gronddetectoren
– Detectoren op of rondom het hekwerk
– Rook- en hittemelders
– In- en uitschakelen van de voeding van uw roldeuren
– Flitslichten
– Sirenes
– Rookmachines
– In- en uitschakelen van de verlichting
– In- en uitschakelen van geluid

Ook iets voor u?


Wilt u ook vroegtijdig signaleren bij een dreigende inbraak? PCPWorx gaat samen met u de strijd met de inbrekers aan. Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van inbraaksignalering.