Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

+316 411 663 99

info@pcpworx.nl

Moostdijk 10

5813AV Ysselsteyn

Top

Kwaliteitsdocument

Kwaliteit en betrouwbaarheid heeft PCPWorx hoog in het vaandel staan. Daarom ben ik trots om aangesloten te zijn bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). De VEB is dé brancheorganisatie op beveiligingsgebied en waarborgt op die wijze de kwaliteit van de bij VEB-aangesloten beveiligingsbedrijven. Met een VEB-beveiligingscertificaat weet uw verzekeraar dat ook.

VEB-beveiligingscertificaat

Een VEB-beveiligingscertificaat wordt enkel en alleen uitgegeven als de aangelegde installatie volledig overeenkomt met de vastgestelde beveiligingsklasse conform de geldende Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI). Aan de hand van dit beproefde instrument wordt het inbraakrisico bij woningen en bedrijfspanden bepaald. Aan de VRKI wordt voldaan wanneer de uitgevoerde beveiligingsklasse gelijk is aan de geconstateerde risicoklasse.

VEB-opleveringsbewijs

Wanneer een installatie is aangelegd waarbij de uitgevoerde beveiligingsmaatregelen afwijken van de geconstateerde risicoklasse – wederom conform VRKI – wordt een VEB-opleveringsbewijs afgegeven. Dat houdt in dat de benodigde beveiligingsklasse wel is vastgesteld, maar niet volledig gevolgd.

Niet bij iedere situatie is het noodzakelijk om de VRKI te volgen. Ook verzekeraars kunnen hiervan afwijken. Op het VEB-opleveringsbewijs wordt genoteerd welke beveiligingsmaatregelen zijn uitgevoerd.

VEB-kwaliteitsdocument

Een VEB-kwaliteitsdocument kent een geldigheidsduur van één jaar en kan – mits er onderhoud wordt uitgevoerd volgens de vastgestelde regels – worden verlengd tot vijf jaar. Of een uitgegeven document op dit moment geldig is, zal afhangen van diverse factoren.

PCPWorX

PCPWorx werkt volgens de strakke richtlijnen van de VEB. Daarmee heeft u als klant zekerheid dat een verzekering weet dat alle maatregelen die u treft op het gebied van beveiliging volgens de laatste maatstaven zijn. Betrouwbaarheid en kwaliteit: dat is PCPWorx. Ik bewijs het binnenkort ook graag bij u.