Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

+316 411 663 99

info@pcpworx.nl

Moostdijk 10

5813AV Ysselsteyn

Top

Toegangscontrole

Een eenvoudige functie met groot gemak: dat is toegangscontrole van afstand. Het openen van deuren of een hekwerk met behulp van uw alarmcentrale, zonder tussenkomst van derden. Klinkt u als muziek in de oren? Dankzij de technieken die tegenwoordig voorhanden zijn, is het de normaalste zaak van de wereld. PCPWorx levert zowel grote als kleine systemen voor toegangscontrole. Daarbij staan efficiënte én gebruikersgemak altijd bovenaan het prioriteitenlijstje!

Diverse controle-opties

Met een toegangscontrolesysteem ziet u in één oogopslag of degene voor uw deur of poort wel of geen recht op toegang heeft. Dat hoeft niet via een ingewikkeld systeem: toegangscontrole kan al met behulp van een kleine badge of kaartlezer, aan uw sleutelbos bijvoorbeeld.

Met biometrie, één van de modernste technieken op het gebied van onder andere toegangscontrole, gaat u een stapje verder. Deze methode richt zich met name op de herkenning van bepaalde lichaamskenmerken. Een uiterst betrouwbare beveiligingsmethode, waarbij met bijvoorbeeld een vingerafdruk of irisscan wordt bepaald of iemand toegang mag worden verleend.

Ook zonebeveiliging kent vele voordelen. Deze vorm is zowel binnen als buiten toe te passen en kan personen tot op de vierkante meter nauwkeurig lokaliseren. Daarnaast kan vanuit een videoroom het volledige proces worden gevolgd.

Een systeem voor u op maat

Of het gaat om de toegangscontrole bij één bepaalde deur of poort, óf voor een heel gebouw: PCPWorx is uw ervaren en betrouwbare partner. Afhankelijk van uw wensen maken wij samen met u een plan voor een toegangscontrolesysteem op maat.