Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

QR contact
Top

Meldkamer PAC

PAC is de afkorting van Particuliere Alarm Centrale, of zoals de Engelsen zeggen Alarm Response Centre (ARC). In Nederland zijn er zo’n twintig meldkamers. PCPWorx werkt samen met SMC, een betrouwbare alarmcentrale die voldoet aan alle strenge criteria van een PAC-meldkamer.

Strenge criteria

Er wordt niet zomaar een vergunning afgegeven aan een PAC-meldkamer. Daarvoor moet eerst worden voldaan aan een aantal strenge eisen. Zo is een PAC-meldkamer als die van SMC hermetisch afgesloten van de buitenwereld en voorzien van kogelwerend glas. Daarnaast is het volledig luchtdicht, beschikt het over een eigen ventilatiesysteem en is het volledig veilig. Het personeel van een PAC-meldkamer is getraind om diverse alarmsituaties op de juiste manier af te handelen.

Een aansluiting bij een PAC-alarmcentrale krijgt een uniek aansluitnummer en in principe kan elk alarmsysteem van ieder bedrijf aangesloten worden bij de meldkamer. Uw unieke nummer wordt gekoppeld aan het te beveiligen object. Aan het aansluitnummer worden alle eventuele alarmmeldingen gekoppeld, met de ondernomen acties. Deze acties worden uitgevoerd conform de afspraken die met u gemaakt worden.

SMC: een betrouwbare partner

PCPWorx werkt samen met de meldkamer van SMC. Deze betrouwbare particuliere alarmcentrale onderneemt actie waar nodig, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Als klant van PCPWorx heeft u overigens altijd zelf de keus over de PAC-centrale waarbij u aangesloten wenst te worden. Alles gaat in overleg en passen we aan naar uw wensen. Benieuwd? Neem eens contact met me op!